Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ovisi kakve je volje, kad počne kvocati lagala bih kad bih rekla da mi paše njen glas, ne paše, što je je, ali ga svejedno volimmmm :)
naravno , a jbg moraju nekad hahaha ..... samo se u tim momentima trebamo sjetit da bi nam i to kvocanje silno nedostajalo da im se ne daj Boze nesto dogodi . Ma nek su nam zive i zdrave jos sto godina :)))
Iako mamin glas pomaze djetetu, mamina odluka da to djete vakcinise odnosno da otriv ubrizga u svoje djete, ni njen glas ga onda nemoze izljeciti
Toliko si nepismen da pises "nemoze", a dajes izjave k'o da si doktor medicine. Od kad su takvi progovorili,krenula je ta kampanja protiv vakcina. Imate li ijedan dokaz osim: "Od moje jetrve mama,ima sestru od koje se kcerka udala za nekog lika koji ima tetku cija unuka se razboljela poslije vakcine."? Neki medicinski dokaz ? Ti indirektno nazivas nemajkama zene koje vakcinisu djecu,samo ne zanima odakle ti pravo
@HercegovkasaNeretve pretpostavljam da si majka i da si vakcinisala svoje dijete? iskreno ti zelim sve naj bolje i nadam se da to nema nikakve negativne posljedice na tvoje dijete. Jedno pitanje, da li si procitala sastav vakcine, ijedne, ili si jednostavno radila ono sto svi rade?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Mama je mama :)