Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trudnoća od 9 mjeseci zna biti sve samo ne magična :D ... magična je u trenucima fotografisanja i to je manje-više sve :D. Sam čin rađanja djeteta je nešto za šta svaka žena moli Boga da što prije završi, dok noktima grebe i čupa sve oko sebe...ali onaj magični trenutak kada svoje dijete uzmeš u naručje i dotakneš mu usnama nosić i čelo...e to je PRAVA MAGIJA :)
Nesto najljepse, neopisiv osjecaj. :-)
Magicno je kad sve to imas iza sebe i rijetkim sretnicama koje imaju lakse porode. Malo je zena koje su radjanje usporedjivale sa magicnim, vise u stilu "vadite to iz mene vec jednom, ne mogu vise". Nije lose misljeno, niti je osoba losa majka, vec ono iskreno - da se ne lazemo. Kakva magija kad satima trpis jake bolove, magija je tek kad bebu drzis u rukama.
Vjerujem da je tako.
Ništa ljepše od djeteta!
Možda vlastitog, ali ništa dosadnije od tuđeg djeteta...
Pa dobro sad...mogu i tuđa biti zanimljiva,zavisi kako se uzme i kakvo je ponašanje tog djeteta.
Kako je biti majka, to samo one znaju. Ja znam da je divno biti otac :-) :-)
SVaka čast!
buhtlice medene