Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu odrasli da nadju posao, a ne djeca, pusti ga, sere ko foka
Kod nas djeca vole i poslije fakulteta ostati kod majke i tatice, jer stos radit za 500-600 km ne ispalti se. Ali se isplati biti na primanjima roditelja, i piti kafe.
Slazem se. Lako je potrosit,ali je tesko zaradit. Danas djeca hoce sve i bog..., e pa ne moze. Zaradi sebi. Tako treba
Ovo je jedan primjer kako treba postupiti s djecom a ne kao kod nas zive do kraja zivota sa roditeljima, oni im placaju fakultet, zivot i sve sto im pada napamet.
ko hoce da radi ima posla,lako je sjediti po cijeli dan na kafici i kukati kako nema posla,kako se nema itd itd ma potegnite malo fizicki pa vidjet cete kako se zaradi al\' sta\'s nasa omladina zna samo kritikovati i izbirati al ne zaradjuje se tako,zao mi vas je luzeri !!!!!!
Covjek je 100% u pravu. Najlakse je palamudit nema posla, a niste sigurno predali preko 20 CV-a ni za volontiranje a kamoli posao. Prve pare sam zaradio sa samo 7 godina prodavajuci sir na pijaci. Sad imam 23 godine i u medjuvremenu sam radio gomilu razlicitih poslova, a trenutno zavrsavam studij koji sam finansiram. Ovdje u BIH je cinjenica da su ljudi previse izbirljivi sto se tice posla, poslova za minimalac ima dosta, trazite po oglasima i vidjecete, pa ni jedan posten posao nije sramota raditi iako je plata minimalac, nego je sramota okretati se kriminalu radi zarade.
ma ne SERIIIIIIIIII, dođi u Bosnu bez para pa kreni od nule pa ćemo vidjeti kako ćeš zaraditi za goli život a kamo li milijarde, seronja
Lutko, iz kojeg si ti sela pa govoriš \"da Bogdor...\"???
dobar savjet slazem se i pozdravljam taj predlog ali sta ce nasa djeca u bosni traziti da slazu muke nase
Bosko Buha je sa svojih nepunih 12 godina juriso na neprijateljske bunkere a danasnjoj djeci i sa navrsenih 13 je tesko odvojiti tri do cetiri sata sedmicno za rad u samoposluzi. Kakva smo mi to generacija kada nam je sve tesko?
ja sam radio kao mlad ali ne sa 13 vec sa 15-16 god.sa 16 godina sam \"izvadio\" licnu kartu jer su mi tako trazili iz velikih firmi, da bi mogao raditi preko ljetnog raspusta.to je bilo u ono doba,koje sada mnogi kritikuju.ja ne vidim u tome nista lose.
Okrenuti se sportu malo vise....
Zna matori na \"ciji mlin tjera vodu \"... Na svoj ! Djeca treba da se skoluju i da imaju djetinstvo kao sto imaju djeca od ovog bolesnog cioniste.. Novac te cini i mentalno bolesnim sa tim da te tjera da druge izrabljujes dokle god mozes pa i djecu . Sve se bojim da ce njegova djeca raditi od 13 godina ! Njegova djeca ce se skolovati uz najbolje univerzitete i privatne skole sve dok ne mognu preuzeti \"bich\" u svoje ruke od svoga jedinoga dogmaticara tj.tate.
Lako je tebi pricati dodji malo u bosnu pa vidi kakva je situacija,ovdje odrasli a ne djeca ne mogu naci ni privremeni posao a kamoli stalni.
lajkam (y)
zna li iko sta je novac i cemu sluzi? sacu vas sve smajserom, samo da otmem od svaba...
ja ba.. složim police u granapu i dobijem plejku. sta ima travaru?