Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno sve se nauci u kuci, a dopuni na ulici.....hocu reci skoli.
A gdje lijekari uce masovno trijebiti stanovnistvo?
Auu kolike nosine imaju djeca Bakira, Covica, Zlaje, Dodika, Fahre...
...ih, sad će reći da od roditelja naslijede i boju kose...izgled lica...očiju...visinu..itd. .......hahahaaaaaaaa..ja oDkrića, hebo te ;-))
Ma kod nas laže ko zine!
to je istina
...laž, u raznim formama i stepenima "tvrdoće", je bit modernog kapitalizma. svaki "commercial" je u samim temeljima laž, maherski upakovana i podešena prema ciljnoj populaciji. sirova istina je, naprosto, društveno neprihvatljiva, "gruba" i "uvredljiva". pa sa tako, tijekom lajftajma, gospodski lažuckamo da bi smo bili društveno integrirani i "podobni". tzv. civilizacija.
@metuzalem ...nastojim kopirat samo sebe, inače navedem "source". gore napisano se ničim ne može pobit, konzumerizam počiva na tome.a čim se rodimo, prisiljeni smo na kompromise, jer je to nužnost u interakciji pojedinca sa masom. u krajnjem, i životinjski instikti su predefiniran "kod ponašanja" da bi vrsta opstala.
@metuzalem ..bonton je savršena stvar da se prikažemo kakvi nismo. insan je kombinacija egoizma, sujete, glumačkih sposobnosti i humanosti. pa šta kod koga prevagne. "enfant terrible" je teško svarljiv masi a "ne talasaj" je credo ovih prostora. "nažalost", civliziacijske pomake, u onom najboljem smislu, su činili upravo ti "terriblasti".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)