Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije mi dosadno ali sam nekad toliko umorna od j... posla da kad dođem kući, nemam snage da se igram. i 1000 mi puta bude žao zbog toga i 1000 puta me savjest grize. Zaista je teško biti roditelj u današnje vrijeme. Dođem s posla premorena, završavam ručak, perem suđe, peglam, sklanjam po kući, još mi se neko kao najavi na kafu pa skačem i oko njega a jedva čekam da legnem ustvari... Željna sam svog djeteta, jedva čekam vikend da smo zajedno 2 dana. A od samo jedne plate bilo bi nemoguće živjeti jer želim da dijete ima normalno djetinjstvo- hranu, pelene, odjeću, obuću, igračke, kasnije školovanje itd. tako da ovako moramo.
kakva ba igra odma ga upregnut da ore njivu
đanki hrana, đanki nacija, đanki odgoj...zato je zapad otisao u k****, te svega ima na trulom zapadu!
Prvo - ovo su rezultati iz V. Britanije i Francuske, sto ne znaci da je ista situacija u ostatku svijeta. Drugo - da malo obrnemo brojeve: \"cak 79 posto roditelja NIJE zaboravilo kako se igrati sa svojom djecom\" ili \"Oko 70 posto roditelja NE smatra da je igranje sa njihovim potomcima dosadno\"... Zasto pravite dramu bezveze??? Pravi primjer obrtanja teza :)))
Al naslov je fenomenalan... Jesi li stvarno toliko glup ili treniras? Zar se nije moglo fino staviti \'Roditeljima je igranje sa djecom dosadno\' ili barem \'postalo dosadno\', da ima smisla naslov i artikal!
@Kilu Oplakah :D :D :D
Josefu Fritzlu nije bilo dosadno igrati se sa svojom djecom...
Zamisli te samo kako je nasoj djeci, kad tektka dodje u goste. Pa ljuuuuuuuuuubi tekta, neeeeeeda teeeeeeeetka nikom tebbe...pa ga pocne gnjaviti ko gov..no.