Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveća bolest je kad roditelji na internetu objavljuju ultrazvuk bebe.
Ma šta će mamica. Objavila je svoju kuhinju, novu keramiku u kupatilu, gazišta u hodniku pa je ostala beba iz stomaka da kupi lajkove.
100% :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Niste vidjeli moju sliku iz lične. To je već za egzorcizma.
meći je, da komentarišemo! :)))
Treba prvo 'odžu licenciranog obezbjedit. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hajde ko vas pita jel normalno ili nije ? Kakvo pravo glasa ima jedan kabadahija sa brda ili iz grada. Koji nikad nije vidio nista po njegovom standardu " normalnog "
azrail chilla na ugodnom toplom mjestu .
Pricaju mi zene,rodjena neka beba-djavo u Tuzli :)
Psihologija ljudske percepcije je zanimljiva =) Onaj vidi Isusa na nebu,onaj vidi arapska slova na nebu,onaj vidi masonski znak na nebu,onaj vidi budu na nebu... A ustvari na nebu se nalaze obicni oblaci =)
ado napisao komentar samo zato da svima pokaze da zna sta znaci rijec percepcija
Ne znam vala skroz,ali bar ne bubam da vidim otiske na nebu,otiske na jabuci,na drvetu,da vidim duha na nebu,da vidim lice Pamele Anderson na nebu =)
A, evo i ultrazvucnog snimka mame koja je objavila ovo, nije bas 4D kvalitet, tehnologija u to doba nije bila na ovom nivou: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/hr/c/c9/GovGulas.jpg
Ovo je GE ultrazvuk?
Ovo će da bude neka pravo vesela bebica :D
vesela, zdrava i lijepa
. Jednostavno, radite si 4D da na vrijeme otkrijete je l sve ok sa bebom. Cccc
ugly mutafucka ko da je focak
Ma nidje veze, beba kako se pomijera u stomaku tako na blic uhvate sliku i logicno da nece ispasti bas kao kad pozira! Izgleda kao mali vanzemaljac,ali to nije nista neobicno,jer beba nije jos formirana kako treba. I moj sincuga je na jednoj slici izgledao strasno, ali kad se rodio bio je sasvim normalna, zdrava i slatka bebica hvala Allahu. Ocekuju oni da ce vidjeti aman crte lica pa cak i na koga lici O.o Ima svakakvih bolesnih umova!
BLIC u stomaku ahahahahahahah
Sincuga / sin.
Beba Dodik
prenatalni egzorcizam!!! wtf u sta cemo se mi pretvoriti uz svu ovu tehnologiju ............
hahahahah da razgovaram sa intelektualcima mozda bi se i omako neki pametan komentar al ovako
taj me ne ferma ni pet posto...........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nigdje ne pise jel ovo normalan snimak, ili je beba sejtan?