Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRITANSKE SEKE POSTAJU MAME, A KOD NAS NI BABE VEĆ ODAVNO NE POSTAJU MAME. NAŽALOST
nazdravlje seko ;D
jebo bi je i ja ako je u dobroj formi
Jel to stigao propast svijeta??????Puno puta sam cula stare ljude da kazu,kad djeca pocnu radati djecu,propast svijeta Znaci tu je
Fulan, za to bi neki i u BiH trebali se odluciti, jer nije dijete za svakog.
Moderni koncept 'tinejdera' je izmisljen kako bi omogucio mladim osobama da zive kao velika djeca bez mjera odgovornosti. Danas tinejdera ima i sa 30 godina i nije to cudo jer su 'tinejderi' naj veci potrosaci globalni i oni su ovisnici o roditeljskim finansijama a nezreli da racionalno kupuju. Danas imati djecu je kao skidati novu igricu na telefon, dok je kul svi se igraju, ali kad shvate odgovornost onda to djete pati. Da je sve kako treba imali bi danas zrele osobe sa 12 godina kao sto je to u 'primitivnim' narodima gdje nama djete je njima mladi covjek ili zena. Priroda ili biologija omogucava da 'djete' sa 12 godina moze osnovati porodicu, samo je problem u normama modernog drustva gdje odgajamo djecu da budu djeca pa i sa 30 godina. Nije ovo anomalija prirode, ovo je anomalija naseg odgoja.
Pu .... vas otac pogani !!!
ponos porodice odlična učenica, redovno išla u mjetef, otac doktor majka profesorica.