Predivno djetinjstvo
152

Djevojčica i tele najbolji su prijatelji, video njihove igre sve oduševio: Jednostavno preslatko

D. J.
Scrreenshot: TikTok
Scrreenshot: TikTok
Mama po imenu Rachel Morrow je korisnicima TikToka uljepšala dan slatkim videozapisom na kojem je snimila igranje svoje kćeri i mladog teleta kojem su dali ime Buttons.

Otkad je objavila video na platformi prije nekoliko dana, pogledan je više od tri miliona puta.

@rachelmorrow37 Just a little girl and her best friend 🥰 #foryoupage #farmersdaughter #petcalve #farmlife ♬ Good Times Go By Too Fast - Dylan Scott

Objavljena snimka pokazuje malenu djevojčicu koja skakuće po sijenu, a slijedi je mlado i zaigrano tele. Potom je Rachel u videozapis dodala i nekoliko dodatnih fotografija ovih malih slatkih prijatelja. Ljude je ovaj videozapis oduševio, a svoje su mišljenje podijelili u komentarima.

@rachelmorrow37 Sophie buttons living their best life 🐮💕 #foryoupage #farmersdaughter #fyp #farmlife #petcow ♬ Livin' My Best Life - Dylan Scott

"Ovo je jednostavno preslatko", "Nadam se da će imati priliku odrasti zajedno, predivan video!", "Ovo će joj biti uspomena za cijeli život", "Izgledaju kao da se baš dobro zabavljaju", "Predivno!", "Hvala ti što si podijelila s nama ovu preslatku snimku", neki su od komentara.