Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UKOLIKO IMATE, ILI OCA, ILI MAJKU, VRLO JE VJEROVATNO DA ĆETE I VI JEDNOM BITI RODITELJ !!!!!!!!!!! Ima l' kraja ovim glupostima ?????
e upravo tako.
apsolutno netočno, iz osobnog obiteljskog iskustva
pa mora neko biti kriv ako ti je apetit dobar i ako non stop jedes...pa nisi ti sam kriv! :D
A I bogatih da budu bogata
imal veze genetika sa nasljedjivanjem duzine spolovila ??
Ima ali treba znati ime pravog oca:)
Trcanje majka
ja mocnih istrazivanja...kad pogledam ovu sliku od redakcije klixa, znam od prilike ko koji clanak pise! xD hahahha
nidje veze.........
Pisam se ja na vasa Istrazivanja!
Sto ti je nauka? Cudo jedno. Tri mjeseca postis i djeca imaju liniju ko ... Nakon toga nastavis zajedno s djecom zderati jer si imun na debljinu? Ovo istrazivanje je definitivno u vrhu ...necega.
vauuuu koji zakljucci i koje istrazivanje... rubrike lajfstajl i sci-tech vode dva najveca debila u povijesti njuz portala...
Genetika je cudo ali donekle se moze taj problem stabilizovat zdravim nacinom zivota hranom i fizickom aktivnoscu