Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam se vratila 2 i po mjeseca nakon poroda i radila iscrpljujuce 6 godina i na kraju jedno jutro sam se oduzela......psihofizicka iscrpljenost sa dijagnozom multiple skeleroza ..........da moogu vratiti se unazad nikad se ne bi vratila tako rano i sad bi bila zdrava svom djetetu
Ja bogme bih isla na posao. Imam dvoje zlatne djece ali moji ciljevi nisu samo kuća i šerpa. Zadovoljna žena je žena koja ima život i van kuće, prijatelje, radne kolege, rodbinu i društveni život. To su žene koje nisu isfrustrirane (što se za domaćice ne bi moglo reći) i koje imaju onaj sjaj u oku. - sjaj uspješne žene. Treba se samo znati dobro izorganizovati ali u svakom momentu odrediti prioritete a to je porodica naravno !
Nema veze sa radom i kolicinom rada,ali ima veze ukoliko je rad stresan,sto je ocito slucaj
Imamo istu dijagnozu,i kao sto si predpostavila stres je jedan od glavnih uzroka ove bolesti...ali stres je neminovan na ovom vaktu
@cato; nisam cato neko pomocnica direktora i imam skaj u ocima. Jer sam zadovoljna sobom. @sa: zao mi je i razumijem Vas. Ali nadam se da valjda znate da multipla skleroza nema nikakve veze sa tim jeste li i koliko radili u zivotu. Nemojte kriviti rad za tu bolestkoju imate. Svako dobro!
Volim muza i svoje troje djece. Pomahnitala bih da ne radim! Kad prodje onih par mjeseci dok je majka neophodna novorodjencetu, pocela bi da ludim od dosade. Intelektualna neuhranjenost. Izolacija. Rutina. Fuj. A zena sam koja dobro izgleda, plete, pravi zimmicu i pece domace kolace, sve stizem, da se razumijemo. Ni jedna zena koju poznajem ne voli da je samo kod kuce, ovo je glupa analiza koja ide na ruku sadasnjem trendu zaglupljivanja pomocu religije. Prozirno.
Kako koja. Nemojte da generalizujete jer nisu svi muskarci, niti zene iste. Kao sto je neko u prethodnim komentarima napisao, ja nisam samo supruga i majka, vec i mnogo vise od toga. Nemam nista protiv domacica i ostajanja kuci, ali mene bi to ubilo. Jednostavno, volim da radim ono za sto sam se skolovala i to me ispunjava. Nisu sve zene zaljubljene u turske serije, ne gledaju sve debljinu novcanika kod svojih jacnih polovina i nisu sve zene zadovoljne s tim da se definisu samo kao necije supruge i majke.
sync mislim da Vi nista niste shvatili iz ovog... ja imam dobru placu, ali radim bez prestanka cak dok spavam sanjam projekte ocito je nekim ljudim zafrkancija ici na posao. skoro isla sa frendicom u biro za racunovodstvo DJ.obdanista... Cika kad nas je vidjeo, znoj ga oblio, a samo treba sa nam kopira papir koji potvrduje o redovnom placanju. hocu reci sljedece....tko radi za placu :)
Što ste ljubomorni ba? Ako žena ima sat vremena za kahvenisanja, njena stvar. Hebo te, ne smiješ reć ni da imaš dobar posao, odmah te napadnu. Get a life. Šta ćete reć programerima, jesu li i oni bezobrazni jer cijelo radno vrijeme provedu uz računar, ispijajući kahve, sokove, šta već, a na kraju mjeseca par hiljada? Da aktivnosti više usmjerite na sebe, a manje na prosipanje ljubomore i vama bi bilo bolje.
mama: cuj to 1h spec za kafu, katastrofa. i na kraju hoceste 3000-4000 hiljade maraka place. sramota, tko se sve zaposljava
MAMA JA MAHALUSA DA PIJE KAFU I CAVRLJA.....NIJE ZENO ZA TEBE POSO DRZI SE TI SERPE I KUHINJE I KAFA KOD KOMSINICE...HAHAHAH
fakat gdje ova radi kad cavrlja ujutro sat vremena i druzi se i pije kafu zato nam je ovako i u drzavi.ovakvi bi trebali ostati kuci pa nek kuci cavrljaju a ljude sa biroa ko zeli raditi poslati da radi.cuj imam fenomenalno radno mjesti pa i imas kad nista ne radis.....
PA GDJE TI MAMA RADIS KAS SAT UJUTRO PIJES KAFU DA TI MOZDA NE ODES U KAFANU PRIJE POSLA....VALA DANAS SVAKO I RADI.
Ja ne bih prekinula rad, ja sam ona jedna od sedam, je li? Meni godi promjena sredine, da ponekad mozak odmorim od piskutavih glasica koje obozavam. Ja nekad jedva docekam Ponedeljak da pobjegnem na posao da na miru kafu popijem. S tim da radim na fenomenalnom radnom mjestu gdje me niko ne dira sat vremena ujutro, kad se druzim s rajom, pijem kafu i cavrljam :)
Lily, svaka tebi cast! Ja se ne bih vratila, radije bih bila sa svojom djecom, nazalost, bilo je potrebno! I da, moja mama, kucanica, jos uvijek ima sjaj u ocima, jer uspjesna je mama! Imala je i rodbinu i prijatelje i muza... Nije morala biti \'cato\' u nekoj firmi da bi bila uspjesna, jer nije bila frustrirana kao mi, mladje generacije...svim i svacime. Nama su uzori izmisljeni likovi iz americkih tv serija... Al\' sretno nam bilo!