Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od dvije žene i jednog muškarca, to mi se pravo sviđa :)))))
1st Daughter:"Dad, I am a lesbian" Dad; "Oh okay!" 2nd Daughter: "I'm a lesbian too..." Dad: "Jesus Christ, does any one in this family love dicks?" Son: "I do."
Glupiranje :) al OK ima i onih zena koje ne mogu da imaju djecu pa im je ovo jedini nacin!!! Medjutim sto se tice muskaraca :D Pa uvjek se nadje neki drugi koji ce da mu karne zenu :D Ovo dodje kao: Svjesno smo to uradili i znamo ko su roditelji :P A 90% ostalih koji to rade prirodno nek se pitaju ko im je otac djeteta :P
mislim da nije Bernandi "odusevljena", vec je odusevljena odlukom, posto ce vjerovatno biti prva zena koja ce imati ovakvu bebu. zasto navodnici, klixe? podsjeti me na epizodu "Prijatelja" gdje dzoi nije kontao ironiju navodnika...
ocelavili od skolovanja i nakon toga nisu skontali da svakog covjeka Bog stvara, treba malo procitat Kur'an i sve ce biti jasno
u cemu je onda problem? ako svakog covjeka stvara bog, onda ima prste i u ovome...
Dodjes u kliniku da narucis bebu. Popunis formular, ko na pik.ba
Prva beba koja ce zivjeti 150 godina vec je rodjena, zamisli tek kad naucimo manipulisati gene!
otkud ti to?
Prema statistickim podacima.. ljudi sve duze zive.. rekordi se konstatno obaraju.. sad zamisli da znamo npr koji gen moze zaustaviti rak ili eliminisati neke genetske bolesti i sl. Imali bi generacije koje zive jos duze.. nauku ne treba sputavati..
Britanci odavno imaju lagano rastuci problem ogranicenog genetskog materijala zbog izbjegavanja mijesanja sa strancima zbog cega im se javlja sve vise genetskih oboljenja i deformacija, ovo je njihovo rjesenje tog problema, umjesto da se pocnu pariti sa imigrantima.
a to je skriveni rasizam. naravno i mi nismo nista bolji
Ah cuj, bolje i tako nego da su otvoreni rasisti:) To je ipak daleko napredan narod i oni sami razumiju da bi polako poceli nazadovati da se pocnu mijesati sa strancima.
"kritičari tvrde da će nastaviti da se bore protiv tehnike za koju kažu da izaziva previše etičkih i sigurnosnih briga. " A što niste smjeli staviti da su to ustvari religijski bolesnici, nego da zvučite korektno kritičari stavili :D
Religijski bolesnici? Dovoljno je što parovi istog spola mogu usvajati djecu i tako im omogućiti divno djetinstvo koje će provesti slušajući uvrede za svoju porodicu ali hajde idemo korak dalje, neka dva k***a naprave mix pa to sve kroz jednu cupi i da vidimo šta će ispasti - nauka u službi umno poremećenih osoba.
I čudimo se gdje su lijekovi za najsmrtonosnije bolesti? Evo gdje, u epruveti.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Too, mutant generation.
"_Velika Britanija sada će postati prva zemlja u svijetu koja će uvesti zakon koji dopušta stvaranje beba od tri osobe, prenosi BBC." Previše su se zanijeli. Ništa oni ne stvaraju, niti mogu stvoriti. Mogu samo nešto smućkati, a šta će se iz toga neprirodnog izroditi, pokazati će vrijeme.
Možda hiću stvore da očisti Evropu i svijet :)))
Bolesnici neobrazovani.