Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokreni temu na forumu ovog portala, siguran sam da ce ti neko pomoci.LP i sretno!
zanima me da li ima medju citaocima parova koji imaju slicnih problema tj koji ne mogu zaceti prirodnim putem? ako nista znali neko neke forume na kojima bosanke i bosanci mogu razmjeniti o ovom problemu? hvala vam unaprijed na vasim odgovorima
http://q.gs/1663782/rafflewinaniphone Prijavite se nagradna igra povodom otvaranja stranice , dodjeljuju dva nova iphone-a Austrijska stranica bazirana oko mobitela , ko voli nek izvoli ha ya :)
e cuj ovog @ja i samo ja hahahahah pa mentolu, defekt je nedostatak, greska, mana neka.. i izraz se moze upotrijebiti za bilo sta. ostavi se auta i procitaj neku knjigu
Totalni bullshit.Ovo \"istraživanje\" proveli su čuveni astronauti Rodney i Del Boy sa univerziteta u Donjim Trnovcima-država Queensland.
@Ja i ssamo Ja Tako se kaze u strucnoj literaturi: Developmental defects, genetic defects itd.
DEFEKTI! Pa nije auto da ima defekte! Znate li za neki humaniji izraz, stoko clix-ska
@memati Nisi pogodio temu.
joj sto mi brzo brada raste, pa to je nevjerovatno, mi se sve ko fol brijemo zbog zena, a zene nigdje na vidiku, ja se vise necu brijat. BOJKOTUJEM!
You don\'t say? O.O