Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ISPRAVKA: Nedavno je Bild objavio istrazivanje po kojem bebe sa napunjenih 3 mjeseca progovore i da prva rijec bude ZELJO, naravno kod pametnijih beba. Ostale bebe vise vole bordo boju.
Nedavno je Bild objavio istrazivanje po kojem bebe sa napunjenih 3 mjeseca progovore i da prva rijec bude Dzeko, sa 4 mjeseca Dijamant a sa 5 mjeseci Pipo... Za 6 i dalje je vec receno u tekstu...
Ovo znači da moral kod ljudi ne potiče od religije.
Bebe već sa šest mjeseci razlikuju dobro i zlo, a sa sedam mjeseci vec znaju kako da se prave da ne znaju. Sa osam mjeseci vec znaju za koga ce glasati, a sa devet i zasto nece za one druge. Uce od roditelja.
voljela bih cuti malo o metodama koje su koristili, konkretno kakve su to vjezbe radili pa dosli do tog zakljucka..