Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Beba place navecer jer vidi da joj mama cita debilne clanke po klixu...
Sta je sa onim posvojenim, gdje parovi ne mogu imati djece, spavaju po noci ko zaklani :)
Znaci bebe znaju kako se prave bebe i u kojem vremenskom periodu
ovo je nesto najgluplje sto sam procitao
Neko se zajebava.
ich liebe 'Afternoon delight' :)
po danu placu da majka pobaci, ako je slucajno nekako nocu zanijela... oooooo boze stvarno je glupost bunar bez dna...
hahahahah stvarno sam ostala bez rijeci. ;-)
vrhunac gluposti i debilizma, tipično Bosanski 'daj vamo neka se nadje, neka ima'. (na članak mislim).
Ima li iko ovdje da je razumio ovaj dio: "Ovo znači da Darwinova taktika koja je doprinijela dojenju djece, pokušaj da se reducira konkurencija kako bi se poboljšale šanse za bebino preživljavanje, tvrdi se." Ili sam, možda, samo ja prolup'o...
Ni ja ne kontam! :-D
Siroti Dejvid... koliko ne zna...i to javno objavi...
Sutra istražim link, sada spavanje.. Što se tiče beba.. neko pravi studije, a neko zatrudni..
Pročitah. Zanimljiv članak. Dopada mi se i s njim zapravo nemam iskustveno neslaganje, jer sam razum svake žene koja nosi plod govori nešto slično, mada mnoge od nas to ne usvoje iz naših standardnih emotivnih razloga ili prosto propuste da razmišljaju o tome. Činjenica je da od momenta začeća, embrion forsira svoj opstanak i crpi majčin organizam, čak i ako majka nema načina da obnovi snagu. On je iznio tezu da su za to odgovorni očinski geni, što bi zapravo bilo logično. E sada je mene lično zagolicalo pitanje, da li su geni svakog oca jednako „opasni“ po majku.. I to ne samo sa aspekta crpljenja snage organizma majke, nego i sa aspekta poroda.. Krupna beba je dobar start za samu bebu, ali je činjenica da su do nedavno žene umirale (doduše umiru i danas..), jer bebe nisu mogle da prođu karlicu, koja je bila uža.. pa je to danas prvo što se gleda, kada se žena priprema za porod.. Da li žene nesvjesnim biranjem, krupnih i jakih muškaraca, zapravo samim izborom oca za svoje potomstvo, potpisuju pristanak na rizik po vlastiti život i ako je tako, zašto to čine? Da li će se buduće planiranje porodice bazirati na utvrđivanju genetskih opasnosti i da li je baš nužno da dođemo u tu fazu? Da li bi ti prihvatio rizik za svoju suprugu, ukoliko bi znao da će tvoja genetika biti previše dominantna u odnosu na njen organizam?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam zašto, ali nikako ne podnosim bebe. Ne znam kako nekom bebe mogu bit slatke, u redu djeca od preko 2-3 godine, ali bebe su odvratne.
vidi što pucaju minuse, jebble vas bebe
i ti si bio beba pa nisi bio odvratan svojim roditeljima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nisam siguran da sam razumio artikl ali eto....kako drugi kazu :)))))
Upitnik žešći. .. Al hajd. Fakat sta su htjeli.
Hahaha,koje fakanje...
a cekaj...da bi ovo rekli, prvo moraju poceti istrazivanje kad tacno Mamice zatrudne...mislim da to trebaju raditi prospektivno...case-control-study... i btw... prirodna kontracepcija je izgled zene poslije porodjaja... xD
gag..poslije 9 mjeseci bez sexa , muzici vise ne gledaju kakva je mama :D
haaaahahahhaha cuj bez... mislim da nije bas tako... pitat cemo rigor i vinju i smiling xD
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
...dakle, tobe jarabi...