Premium brendovi
38

BAGNO salon keramike i sanitarija predstavlja projekte koji inspirišu

Salon keramike i opreme za kupatilo BAGNO, nastao kao rezultat vizije za kreiranje jedinstvenog prostora koji odiše funkcionalnošću i profinjenim dizajnom, predstavljajući vodeće trendove uređenja kupatila, enterijera i eksterijera. U više od 14 godina postojanja brand BAGNO postao je sinonim za inovativan i kreativan pristup svakom ambijentu.

“Kupatilo zauzima posebno mjesto u domu, i upravo zato svakom projektu pristupamo individualno želeći tako našim kupcima pomoći da dođu do savršenih boja, dizajna i kvaliteta, da bi njihovo kupatilo u konačnici bilo spa zona i mjesto za bijeg od svakodnevnog stresa. Svojim znanjem i kompetencijama nastojimo postati inspiracija za svakog arhitektu, investitora ili dizajnera enterijera”, poručuju iz BAGNO salona.

U ovom salonu sa dugogodišnjom tradicijom, posvećeni su postizanju vrhunske usluge za poslovne i privatne korisnike. Kroz brojne projekte koje realiziraju, posebno izdvajaju stručnu podršku na velikim projektima, uz savjetovanje arhitekata za najbolja prostorna rješenja uz 3D nacrte kupatila. Bilo da je u pitanju keramika, sanitarije, galanterija i ostala oprema za kupatilo ili fasadni sistemi, BAGNO tim garantuje visoku kvalitetu i odgovorne rokove isporuke.

“U ponudi imamo samo najbolje i najkvalitetnije premium brendove keramike i sanitarija španske grupacije Porcelanosa i brendova Aparici, Fiandre, Argenta, Panaria, Vileroy&Boch I Vitra”, ističu iz BAGNO salona, te dodaju kako kroz svoju ponudu nastoje osigurati trajna rješenja i visokokvalitetne proizvode, koja odolijevaju vremenu i unapređuju kulturu opremanja enterijera.

Upravo su BAGNO trendovi i najmodernije tehnologije bili inspiracija i prvi izbor za uređenje poznatih domaćih premium hotela, te restorana i poslovnih prostora u cijeloj BiH. Samo neki od projekata koje izdvajaju su: hotel Hills, Marriott Residence Inn, President, Bosmal Arjaan by Rotana te Malak u Sarajevu, Vučko Jahorina, Pino Nature, ugostiteljski objekti kao što su Metropolis, Paper Moon, Oaza, Spacio Gourmet, te stambeno poslovni objekti kao što su Wawes, Dijamant, Veneto, Meandar, Čobanija, Symphony, apartmanski kompleksi na Bjelašnici, te Aerodromi Sarajevo i Tuzla. Poseban uspjeh na međunarodnom tržištu predstavlja ekskluzivni Resort One&Only u Ruandi.

U galeriji pogledajte neke od uspješnih projekata BAGNO salona.

Inspiraciju za uređenje vašeg prostora potražite u BAGNO salonu na adresi Pijačna 14D, Stup u Sarajevu.

Više informacija potražite na BAGNO web stranici www.bagno.ba.