Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratata
Aw, docada slatka pufnasta :)
Prije bih da me ova zivotinja ljubi nego li Zeljka Cvijanovic
Ja konto vombat to neki hrcak mali, kad ono haman medjed
HAHAHAHAHA "kad ono haman medjed"
@XesevoL "koji je fazon sa ovim citiranjima"...
Pa sreca mala... koja jr ovo vrsta pacova ? 😦
Isti Crnadak!
I vi svašta prikazujete. Očekujem narednu vijest, da osvane novi bilbord u Sarajevu o budućnosti muslimanskog naroda u BIH.
ahahahah ima svakakvih ludih portala ali ovaj portal baš dođe kao terapija za djikane. Vidi šejtana kako je uspio ubaciti komentar o bilbordima na temi o vombatima. Ako je srpsko junaštvo spalo na trolanje o temama o životinja onda vas se ne trebamo bojati. Mrtvi srpski eroji se prevrću u grobu na šta je srpsko junaštvo spalo
@Ananas... A ne smeta ti komentar od ovog gore Bosnjaka pod nikom @BabaStanaa!?