Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma debilima i treba uzeti novac,cuj to odmah kupijo dva auta. ajd da je jedno kupijo,nego dva. da on nije mozda iz bosne.
ja bih počeo roviti po kontejnerima da sam u Americi,ali pošto sam u Bosni neće mi se isplatiti
moracu i ja poceti roviti po kontejnerima
SAD JE IZASLA I NOVA VALUTA PORED ONE : KOGA TI FOLIRAS DE BA ZPELO DAJ STA DAS KAD SI NAJBIJESNIJI DRZI JEZIK ZA ZUBIMA I NEMOJ DA REZIS BEZ POTREBE
ma nek jebe mater kuja.. hehe
neda se usranom do potoka
ma to su folovi, sace tip ozenit njenu sluzavku i eto, jebi se ti baba
eto vidis pare samo probleme stvaraju. cuj kupio radnju, slabo ce mu masingeverima po radnji mafija horgat.
u drugim vijestima Argentinska policija je pronasla Paulo-a 46-godisnjaka iz Kordobe mrtvog u kontejneru za smece, u izjavi policije vjeruje se da je bio umijesan i Argentiski MOB hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa
a mogao je uletiti toj matoroj kuji na gajbu, raspoloviti joj lobanju kakvom macolom i uzeti i ostatak para sto sluzavka nije bacila. i ljepota, onda moze dograditi i bazen!
masinica, malo je poglup, al nea veze, ipak je matori nezaposleni argentinac. da je pametniji mogao je kupiti 50.000 limenki kole, spritea ili fante, mogao je uzeti 100.000 zvaka ili 5 kila koke, pa smrkat za dorucak, rucak i veceru. i opet da mu ostane za namazat!
ko je sretan ni u hali nije gladan.
Kreten
sta vas dvojca ovdje serete?
papa ne seri, 100% je njen novac....