Promo
28

ALTA SC proslavio 12. rođendan i obilježio praznično doba u svom novom ruhu

ALTA SC je obilježio najljepše praznično doba i svoj 12. rođendan
ALTA SC je obilježio najljepše praznično doba i svoj 12. rođendan
ALTA SC je obilježio najljepše praznično doba i svoj 12. rođendan velikom trodnevnom zabavom, uz entuzijastičnu poruku: Happy New You. Predstavljeno je novo ruho Centra koji će od sada svu svoju energiju i domišljatost usmjeravati u razvijanje ličnih potencijala svojih posjetilaca.

Raskošna rođendanska proslava, održana od 16. do 25. decembra je vjesnik i prethodnica iznenađenja koja dolaze. Novi slogan centra glasi "Najbolja verzija tebe", obećavajući da ALTA postaje mjesto inspiracije i polazna tačka za ostvarivanje tvog punog potencijala.

Razvijene su posebne Fashion & Beauty, Food, Gastro i Fitness & Health ponude, sve kako bi se posjetioci inspirisali da kreiraju vlastiti, autentični stil, i izgradili zdrave i korisne životne navike. Centar je, također, ostao vjeran svojoj ponudi inače teško dostupnih namirnica.

Novogodišnje rezolucije

Kraj godine je rezervisan za slavlje, ali i krojenje planova za budućnost. Kako bi se rasplamsala mašta posjetilaca i probudile njihove ambicije i kreativnost, podignut je poseban Pop-up Store. Tu su, u svečanoj atmosferi, posjetioci zapisivali svoje novogodišnje rezolucije. Zauzvrat su dobivali simbolične poklone i personalizirane poruke, ispunjene motivacijom da svoje rezolucije i ostvare.

Na specijalnom Gift Station-u, više od 40 zakupaca Centra poklanjalo je vrijedne vaučere za kupovinu. Pored toga, posjetioce je obradovalo i preko 1.000 poklona, poput zimskih kapa, papuča ili šoljica ukrašenih u duhu praznika. Kako bi slavlje bilo upotpunjeno, zakupci su nudili sniženja do 50 posto. Proslava je dostigla svoj vrhunac euforičnim nastupom talentovane plesne grupe. U trenutku najveće posjećenosti, neočekivano nadolazeći iz nekoliko pravaca, plesači su kreirali flash mob i spontano rasplesali mnoge posjetioce centra.

Mjesto druženja

ALTA SC uveliko nadrasta svoju osnovnu namjenu i postaje mjesto druženja koje pruža jedinstvene doživljaje i bogat društveni i kulturni program.

Budućnost donosi koncerte, predstave i gala večeri. Nanovo promišljenim i redizajniranim prostorom odjekivat će zvuci latin jazz-a, zaraznih kubanskih ritmova i savremenih interpretatora klasične muzike. Otvorene površine Centra preobrazit će se u pozornice za balet, salsu i eklektičan izbor muzičkih i performativnih ansambala.

Vizija ALTA SC jeste kreiranje momenata za pamćenje. Podsticanjem kreativnosti, stvaranjem prostora za bogat lični i socijalni život, ALTA doprinosi da se kreira i ostvari - Najbolja verzija tebe.