Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije svega pozdrav svim. Mislim da je najviše potrbno da ovi koji su protiv legalizacije samo u jednom trenutku pokušaju da se stave na mjesto nekoga ko nije prisiljen da koristi Marihuanu zbog ovisnosti već zbog ublažavajućeg efekta koji mu je jedina pomoć protiv razarajuće sile zvana \"bolest\". Jer neke bolesti moderni lijekovi nemogu izliječiti zato smatram da je nužno tim ljudima pomoći koristeći se svim resursima koji stoje na raspolaganju.
duvam vec 5 godina, i nikad nisam ni pomislio na tezu drogu duvam kad mi se cefne, nekad 5-6 puta mjesecno, nekad po 3 mjeseca ne zapalim vuva mi je cejf i nema bolje stvarke za uzivanje na svijetu (osim mozda gole beyonce u sobi da ti govori \"do whatteva u want\") 90% moje raje duva, niko nije na tezim drogama zato papkari odjebaus u skokovima ;)
@allendale Ti si retardiran, ne načitan i pls nemoj da savjetujes ljude. Čitaj malo , vidi zasto je postala ilegalna. Da si iole načitaniji znao bi da je marihuana skoro pa ne stetna. -Super High Me!
Izadji malo, vidi svijeta. Ebo knjige, ebo travu. Jes ti sad frajer allendale sto citas knjige? Ja ev zavrsavam fakultet, pusim travu nekad, imam djevojku, a uzivotu procitao samo slikovnice i strucne knjige. Ja kad imam jak napad bronhitisa zapalim joint i odmah mi ocisti pluca, i dobar do slijedeceg napada. To mi je preporucio prijatelj, i prakticiram to 4g. Trava je nekad lijek ...
allendale lupas ko maksim po diviziji i onda trazis argumente drugih, a da sam nisi dao niti jedan... nego sta ce mo sa cigarama jel to drogiranje ili ne?
Kad\' tad\'! Legalize the herb!
LEGALIZE IT !!!!!!!!!!!!!!!
@aha: Napad je najbolja odbrana (kad nemaš argumenata), jel\' tako? Pametna glavice, bolje uzmi pročitaj šta umjesto što svoje vrijeme trošiš na drogiranje i pravljenje budale od sebe. Istina boli, jel\' tako?
allendale, puse tebi cini mi se s travom il bez nje.. propuhalo kroz glavicu mahalsku, ubise vjetrovi sa padina gluhe bukovice:-) to je otprilike taj profil posjetioca, voli bosnu i pedofiliju, dole doik i trava!
triiputuraaaaa za travuljuuu
Zato i imaju mozgove k\'o ku***. Isto k\'o i ovi naši junkie-boysi, u glavi propuh al\' on bi legalizirao marihuanu.
!!HELLL YEAA!!