Ljudi je li to moguce? Mozemo ponovo da komentarisemo Susiceve izjave. Gdje da pocnemo? - "Najbolje su odigrali igrači od kojih se najviše i očekivalo. U prvoj utakmici u Grčkoj Begović je branio fenomenalno, dok je u odbrani briljirao Spahić. Mislim da su oni najzaslužniji što smo tada osvojili bod." Ako je Begovic odigrao odlicno, onda je odbrana bila tanka. Mozemo da zahvalimo Grcima sto su promasili ogromne sanse i da je nevjerovatnim cudom ostalo 0:0.
- "Prvo mjesto je po mom mišljenju rezervisano za Belgiju jer su oni daleko najjača reprezentacija u našoj grupi, a bodovi u sutrašnjem meču protiv direktnog konkurenta za drugo mjesto bi nam mnogo značili." Belgija jeste najbolja, to stoji, ali osvojiti prvo mjesto mozes i kad nisi najbolji. Ako Belgija negdje kiksa, put je otvoren. Zato je pobjeda u Grckoj od vitalnog znacaja, jer ako i budemo drugi, bice i jacih opcija od Belgije u barazu, a tu smo ioanko uvijek tanki.
- "Jedini način da ostvarimo dobar rezultat je da ključni igrači odigraju na visokom nivou. " Ako svi ne budu na nivo nista od rezultata.
Prikaži sve komentare (61)