Patriote u BiH sva tri naroda koji vole svoju zemlju trebaju protjerati i Incka i sve ambasadore koji samo odrzavaju status nefuknkcionalne drzave.. Vise nas je kostao mir sa ovim nesposobnjakovicima od politicara nego rat i ratna dejstva. Poginula je raja ali i ovi sto odu iz ove zemlje zbog situacije u kojoj nam je drzava i oni su zauvijek izgubljeni kao gradjani.. Zato masovne proteste protiv ovih stranih supaka. Gdje su te sankcije zbog referenduma gospodo supci
@Gorstak Incko i svi ambasadori odrzavaju status nefunkcionalne drzave. Na koji nacin?Drzava ne funkcionise jer se nasi ne mogu dogovoriti. Dok jedan kaze hi, drugi hot.Tako se ne moze voditi drzava.Oni koji zele raspad, ti su uzrocnici.Zasto ne pozoves na masovne proteste zbog zatvaranja firmi i vece nezaposlenosti.Zasto ne zoves na proteste za dostojanstven zivot za sve, a ne za pojedince.Riba smrdi od glave, a ne od repa.
@realnost123 Oni su nam navukli ludjacku kosulju (dejton) i stvaranje RS-a. Alija nije mao pravo da potpise dejton i kapitulaciju republike BiH. Narod ovo sam treba rijesiti protjerivanjem stranaca jer su tu samo zbog svojih licnih i globalnih interesa. A riba se cisti od repa ;)
Prikaži sve komentare (57)