Amra Babić je dokazala i pokazala da radi pošteno i u interesu svih građana Visokog, ova ekipa oko SDA tajkuna, ratnog profitera i vlasnika VGT osiguranja ZUKIĆA pravi joj razne smicalice, te sigurno toj ženi sada nije lahko. Obzirom sa kakvom ekipom je u interesnom sukobu, nek joj je Alah na pomoči, jer su oni sve kadri izvesti, namjestiti i platiti, a veliki je interes u pitanju, Amra ima sigurno podršku naroda, ali dali je to dovoljno u ovakvoj zemlji. Puna podrška Amri Babić do pobjede.
Koji si ti lik, ta ista načelnica koju ti zakivaš u zvijezde je 4 godine šetala na relacijama Turska - Visoko... Lično sam godinu dana tražio prijem kod nje i nisam uspio dobiti, jer je gospođa bila sad u Istanbulu, sad u Ankari, sad u Izmiru... A sve od mojih para kao budžetskog obveznika. Ne kažem da su drugi kandidati dobri, pa ni spomenuti Zukić, ni spomenuti Kurgaš, ali ta gospođa Babić je zmija kakva odavno nije bila na BH političkoj sceni. Spremna je na sve samo da ne ostane bez fotelje
Mirela Mateša će je razotkriti......malo ljudi zna kao što ona zna....dotičnu Babić čeka puno šta....igra prljavo...narodu maže oči kojim metrom asfalta....kreditom za vodu koju će plaćati građani Visokog....a o spomeniku Srebrenickim žrtvama je oprala brdo para....to je javna tajna u Visokom.
Prikaži sve komentare (68)