Kako mozete govoriti da su islamisti napali tu porodicu kad se nigdje ama bas nigdje ne spominje ni I od islama. Mogao ih je napasti bilo ko. Cak sta vise poznati su policiji tako da su mogli biti drogerasi,pijanice, kriminalci ..... sto se edukujete o islamu samo preko klixa i drugih portala.
arap koji radi sa mnom kaze da zene koje nisu zamotane su kurve i da ih se nemoze silovat drugi se hvalio kako je po nemackoj delio k.o, kapi i jeb.. curice po wc jima uvatila ga policija i putila a on otiso zemlju dalje,to je to
@ko napada povratnike u RS-u. Ko napada muslimane u siriji, iraku, afganistanu, burmi, palestini i drugim islamskim zemljama?. Ko napada pokrivene zene i muslimane u francuskoj, njemackoj, americi, engleskoj? Toga nema na klixu pa zato i ne znate. Mozemo li zbog kju klux klana, jezuita, isusovaca, ETE i drugih organizacija reci da su svi kracani isti i da napadaju druge. Mozemo li reci da su zbog krvolocnih cetnika svi srbi i pravoslavci isti? Od preko milijardu muslimana i svijetu svi se uhvatimo sake jada koji sebe nazivaju muslimanima i "kroje" pravdu pa onda kazemo svi su muslimani takvi.
Prikaži sve komentare (252)