Bez rješavanja pitanja Hrvata nema ni BiH (izborni zakon, tv kanal i drgo). Vidjeli ste sinoć da nas se ne smatra za ravnopravne ni konstitutivan narod. Sinoć RTRS prenosi Srbiju, a Hrvati nemaju gdje gledati Hrvatsku. Ako smo ravnopravni barem je FTV trebala prenositi utakmicu. To je jedan od razloga zašto je potreban kanal na Hrvatskom jeziku.
Slažem se. Ako RS prenosti Srbiju, može i FTV Hrvatsku. Nikakav problem. Bratski pozdrav od Bošnjaka iz Sarajeva. Ali, da svi do temelja izgorimo, nikada niko ne smije reći da Bosne nema. Kad mi svi umremo, ostati će Maglić, Drina, Sava, Una i Dinara i svi će znati šta je između njih, do sudnjeg dana.
Vama treba oduzet sva ona ministarska mjesta jer vi ste ne bitan faktor u BIH koji ce u buducnosti imati jos amnje uticaja. Treba vam oduzeti sva ta ministarska mjesta jer radite protiv BIH. TREBA VAM ODUZETI TA MINISTARSKA MJESTA SAMO DA VAM SE DOKAZE DA BIH IMA I BEZ VAS jer smo siti te price nema BIH ako se vama sve ne udovolji itd.. Znaci stavljate sebe i svoje interese ispred BIH i zato vam treba oduzeti svu tu moc KOJU VAM MI BOSNJACI DAJEMO. Kad hocete na silu izvolite!
Prikaži sve komentare (487)