I sad bih ja treb'o bit naivčina i povjerovat u naprijed ispričanu bajku ... Ovakve priče ne čitajte djeci - imat će košmare i ružne snove ...!!!
@halal passat "Ukazuju i na činjenicu da za "Sarajevsku bolnicu" nije pokrenut postupak prinudne naplate te da nije ni trebalo da se za nju donese rješenje o ograničenom pravu raspolaganja sredstvima na računu, jer ova bolnica, po evidenciji Porezne uprave, nema duga za poreze ( za razliku od "mostarske bolnice" koja ima porezna dugovanja i pokrenut je postupak prinudne naplate). OVO IM VJERUJEM, JER ČOVKE, u svom maniru, KAŽE DA SU NAMJERNO HTJELI ZATVORITI MOSTARSKU, A OSTAVITI SARAJEVSKU.
@ADLER..... Pusti bolnice po strani, ali da li to ti "opravdavaš" ovaj javašluk i nerad institucije koja nije u stanju naplatit stotine miliona od državnih firmi, a non-stop su u "AKCIJAMA" utjerivanja dugova od tezgaša po pijacama ... !!! Ovo ti je jarane moj k'o suza čist i očigledan javašluk obilato sponzoriran od SDA (istina, to im se isto tako obilato vrati kroz "donacije, sponzorstva, a Boga mi podosta toga završi i u privatnim džepovima Bakira i odabranih ) ... !!!
Prikaži sve komentare (28)