Koja primitivna stoka u Ljubuskom? Bosnjak sam ali nisam neki.simpatizer arapskih turista. Da su se pobnasali.bahato, pa ih nasi pretukli ne bih to osporio? Ali tuci ljude koji ti dolaze kao turisti i ostavljaju novac samo sto se mole Bogu moze samo bezobrazna sovinisticka bagra? Covjek ima pravo da se moli Bogu. pa bio krscanin, zidov, musliman, nekulrutni primitivci!
@Tmuša i Tma Ti nesto plaho glasan Ko ti moze zabraniti da se prekrstis na po Bascarsije jel? Jel poenta krstenja i klanjanja ista.Jel se i jedan i drugi obracaju bogu.Jel isti bog?Jeste.Nego je stvar u mentalnom sklopu i takvi kao ti su odpad ljudstva.To sto muslimani imaju duzu molitvu a to je cc 5 min za razliku od krstenja to nije do njih vec do vas.Ti prvo nisi nikakav vjernik jer da jesi shvatio bi u cemu je poenta.Neka naprave neki sator kao sto neko gore rece i neka naplacuje ulazak.
@SvetiJuraj Ne znam ko je i sta je ali opet ne ide da se neko prebije jer je se obracao nekome nevidljivom.Malo nenormalno jelde.Sutra da ti dodje neko ko se moli liscu po drvecu i njega treba prebiti? Za bilo kakav prestup treba pozvvat policiju i napisat prekrsajni nalog i to ga dobro lupit po usima a ne uzimat pravdu u svoju ruku.Nije normalno.Doduse mozda je to kod brnja normalno ali ako se izdajemo za europejce onda nije.Ako je i ovo istinito sto kazes dole na kraju opet treba policiju
Prikaži sve komentare (409)