Joj Bože meni je ovakvih više pun kufer. Pa ne može svako ni da živi od države. Svi bi mi na državne jasle al ne može, mora neko i raditi. Većina nas je proživjela rat. Mislim, i ja sam izgubila djetinjstvo zbog toga, gledala oca krvavog i sad bi trebala da tražim od države nešto sto sam prozivjela to? Uhvati se posla i radi nema đabaluka nigdje ništa pa ni kod nas. Sad me možete dislike koliko hoćete al meni pun klinac ovakvih koji bi na račun države živjeli 20 godina.
@ZutiMacor Eto ako sam ja gledala krv oca onda je njemu tekla krv i opet nije s njima na asfaltu nego se nastavio truditi i raditi da bi djecu odhranio i iškolovao. Vani sam imala priliku otići al nisam htjela. Imam i sad al ne idem nigdje. Sa svojim obrazovanjem bi vani mogla fino zarađivati al ne, ja ne idem. Bolje u Bosni tanju pit a rahat bit!
@ZutiMacor Sereš Mačor kolko si težak, na ovoj slici su svi ko od brda odvaljeni al daj para na guzove,dokle više?? Da nebi mislio da sam balavac imam 41 mjesec Bosne 22. Nikad dinara nisam dobi niti tražio al ovo je previše. 500000 boraca???? druže znam svakog u glavu koji je bio samnom,da nas je toliko bila bi Bosna do Tokija.Očistiti registar i imat će pravi borci troduple naknade al PRAVI.LP
Prikaži sve komentare (231)