Ove stvari su neizbježne, ipak je to prvi komercijalno autopilot vozilo. Možda se malo požurilo sa puštanjem na tržište ali to ne mijenja činjenicu da je ovo budućnost automobilske industrije.
Naravno da je ovo budućnost ali ako tehnologija koja može ugroziti nečije živote nije spremna za široku upotrebu, nisu je ni trebali stavljati u automobil. I ako su već odlučili da obične vozače koriste kao pokusne kuniće, nisu je trebali zvati "autopilot" već "asistent za vožnju autoputom" ili tako nešto, da se ljudi ne opuštaju misleći da će ih auto sigurno odvesti negdje dok oni gledaju Harry Pottera na tabletu. Zbog marketinške cake čovjek poginu, a ovi su samo imali sreće.
@Onaj mali Nije da je tehnologija nespremna nego je narod nespreman i preentuzijastican. Lik koji je nedavno poginuo je gledao Harry Pottera na portabl DVD playeru kad se sudar desio, a youtube kanal mu je pun videa gdje pusta auto da vozi dok on cita knjige isl. Sto je, kad se uzme u obzir da je "auto pilot" striktno i eksplicitno samo ispomoc a ne za autonomnu voznju i da se vozacima napominje da drze nogu kraj kocnice i ruke kraj volana - u najmanju ruku neodgovorna voznja.
Prikaži sve komentare (46)