Pa kad neko kaze konkretno domacinstvima koja se bave poljoprivredom koliko gube novca od IPA fobdova zato sto nemaju jedinstveno udruzenje na nivou BiH sve će im biti jasno.Velika je to lova.
@sheikhimranhosein strandzer ti govori kako da krenes naprijed, ko je zatvorio fabrike tvoji ili strandzeri,., jesu li strandzeri pucali po fabrikama narodu palili, jel te ko sa puskom goni da kupis uvozno (il ste vi jos jedna od onih pacenika kojima je bolje rvacko) sto je to lose u poljskoj slovackoj... za neobrazovanog covjeka lose je svugdje ,. koliko poljska izveze, ceska, slovacka,., jebena turska je postala vele sila,., al jok bosnjo se svadja oko medje
@Provucikaeticu strendzer ti ne govori kako da krenes naprijed, nego radi na tome da nikad ne krenes naprijed, rat je zatvorio fabrike i losa privatizacija, strendzer je "aminovao" rat u BiH, strendzeri nisu pucali po nama, ali su nam uveli embargo na oruzje, pa nismo imali cime da se kako treba branimo. Sto se tice kupovine stranog si u pravu, niko nas ne tjera da kupujemo uvozno i kod raje se budi svijest o tome. Takodjer si u pravu da je neobrazovanom svugdje lose, a obrazovan dje se uvijek snaci i ovdje i vani. I naravno zbog metra medje brat brata ubije.
Prikaži sve komentare (210)