angela je mrak evropske politike 21og vijeka...prvo je dala kredite bankrotiranoj grckoj (bankrotirala na nekih 80 - 90 milijradi, sada je u dugovima 300+), pa je pozvala milione izbjeglica u evropu, a sada daje slobodan ulaz za 80 miliona turaka + xxx milijardi, da bi oni zadrzali kod sebe par miliona istih onih izbjeglica koje je ona pozvala u evropu...treba joj yebat mamu, i to pronto!
Njemacka biljezi najbolje privredne godine. Rekordan nizak nivo nezaposlenosti, prosle godine budzetski suficit 29 milijardi €, izvoz povecan na skoro 100 milijardi € prosli mjesec. Sta imas Angeli prebacivati? Pod njenom palicom Njemacka je postala apsolutna sila, okupirala Grcku i sve ostale duznike u Evropi.
@Okrutni Hamo ma, jel' tako, a?! pa, nije angela(inace, komunjara) vlasnk bmw-a, mercedesa, vw-a, audi- a, pa da je ona kao nesto zasluzna za uspjeh njemackog biznisa, koji ima tu tradiciju jos od vremena kada je angela bila u tatinim testisima, ili kada je bula stasi operativac u staroj istocnoj njemackoj...ona je zasluzna za " "spasavanje" grcke i svapskih bankstera na racun njemackog poreznog obveznika, za nekontorlisanu imigraci
Prikaži sve komentare (141)