Svaki onaj pravi tuzlak, a ja se iskreno takvim i osjecam ne bi nikada psovao ime Vedrana Puljica cak sta vise fukare su juce uzvikivale njegovo ime jos da dodam posto pojedini pisu da su se i markale spominjale pa ljudi moji niko normalan ne bi psovao tako nesto i mi tuzlaci smo imali kapiju nikad se vise nikome ne ponovila ni kapija ni markale. Ove budale sto cujete ovo je doslo iz okolnih mjesta koji na sve nacine zele da uniste tuzlu. Ovo pravi tuzlak nikad izgovorio ne bi...
@BosmalBoyy2 Sto ste morali pravit probleme eto to me zanima? Dosli ste u tuzlu primili 2 gola i uletili u teren ocekujuci da ce se utakmica prekinut i da ce savez vama omoguciti da odete u sljedeci krug to je bila ocigledna taktika. Sto ste morali ulijetati u teren i halo o cemu mi ovdje pricamo pa vi ste prvi poceli?!?!
Aloo sarajlije pa jestel normalni??? fukare skandirale ime vedrana puljica aloooo a horde nakon toga tj nakon 15-ak min napadaju nase navijace.. umjesto da se ogradite od ovih propalica ( vjerujem da je 90 % vas normalno) vi se fatate za ovog jednog sa snimka sto psuje..
Prikaži sve komentare (439)