Ovaj Čović je zasigurno u ovom trenutku najbolji hrvatski političar, računajući i Hrvatsku. Oni tamo u Hrvatskoj ne zna se ko je gori, dal Milanović, dal Karamarko, dal Kolinda svi samo prodaju šuplju priču i zamlačuju narod raznim igrankama i orgijama, jer drugo ne znaju šta da ponude. Ja ovog Čovića još nikad nisam čuo da igra na kartu hrvatskog nacionalizma ili ustaštva. Mada, iskreno mislim da će pre Čović razvaliti BiH nego Dodik, ovaj samo laje, a pas koji laje ne ujeda, dok Čović ga na finjaka uvali, onako od pozadi.
Iskreno ne mislim da ni jedan od njih neće razvalit BiH, Čović je u velikim g*vnima mladi Hrvati mu se sve više sele, hrvatsko stanovništvo stari, a Dodik osvaja izbore na račun nacionalizma i separatizma bez ikakvog ekonomskog napretka manjeg entiteta, dok Bakir osvaja izbore na račun babe, lažnog patriotizma te džamije i također do sad bez ikakvog ekonomskog napretka.
Čović je kao i Dodik i Žuti najveći neprijatelj svoga plemena! Svi se trude da po svaku cijenu zadrže vlast, a time samo podstiću siromaštvo i tjeraju mlade van BiH. Svako od njih ima svoj minder i u "elitnim Sastavima/ sustavima, safovima određuju sudbinu ostalih 95% građana BiH.
Prikaži sve komentare (168)