Ja sam bas neki dan konto kako bi ovo mogao biti uspjesan sport za Balkance i Bosance. Samo sto ga je tesko 'zavoliti' za gledati, dugo traje, puno reklama, igra od 60 min. traje 3 i po sata, vise reklama od igre, tako da ga i ja jos uvijek nemogu pratiti, dosadno mi, nemam strpljenja, previse prekida i reklama. Samo ponekad playoff pogledam.
Ali za ovo moras bit malo 'lud', spreman da primas udarce stalno, da se guras, i jak i brz u napadu, il neki grmalj za offensive line, i kombinacija grmalj i brz i okretan, znaci brzi grmalj za linebacker, i isto u napadu tako za tight end ko onaj Gronkowski, medjed. Al za mnoge pozicije, sem QB gdje ima tehnike, i WR i RB gdje moras bit brz, ostalo je sve samo pua snaga, tako da samo odes na sela kod nas i nadjes bar Hercegovaca i Bosanaca i naucih ih i pustis na livadu ko bikove.
A mozda neki nauci i bacati dobro i bude QB, i eto miliona, odes u USA i postanes legenda tamo. To je ubjedljivo najpopularniji sport u USA. Il neki Balkanski Gronkowski, il odbrana neki, ima tih mrcina po Balkanu, Srbija, Crna Gora, Dalmacija, Hercegovina, i Bosna uz Drinu tamo, kad ih ima mrcina za kosarke i vaterpola mora bit jos vise genetskih 'talenata' za ovo. Al ako ne uspijes do tih miliona, onda samo ti ostaju potresi mozga, a vec kad si milioner, onda je dosta lakse podnositi potrese.
Prikaži sve komentare (55)