Ultradedo citala sam vase komentare mislim da ste previse na strani oca i ove skole a vrijedjate majku i ocuha govorite o nekoj istini isticete neke cinjenice a sve u cilju da blatite majku ako je ona kriva po vasem misljenju zar nije dovoljno kaznjena gubitkom djeteta a otac se nije javio u medije danima i odjednom se pojavi i on je sad divan i nevin u citavoj situaciji po vama a koliko sam shvatila da je rijetko vidjao djecaka a yostalom ko ste vi da nekoga osudjujete i zakljucujete ko je kriv a ko nije kompetentni ljudi ce naci odgovore nadam se a ne vi ni ja i molim vas kao majka prestanite vise u komentarima blatiti majku i ocuha.
a ko ste vi razularena ruljo, krvolocna, srednjovjekovna da osudjujete i oca i skolu, i komsinicu, i policiju i drzavu i Boga.... !!!??? samo dubravko i njegova zena nisu krivi, bezgrijesni .... jos i da vjesate po trgovima te vase vjestice !!! i jedva cekam tuzilastvo da zavrsi ovu pricu i kaze istinu.... molim vas tuzitelji privedite ovu agoniju kraju,... ovo je linc na razum, na istinu, na zivot...
i niko ne pominje dijete Smaju Cesira i ostalu djecu,,,, ma daj bolesni ste svi, i to zestoko,,, i zato nam je kako je... fujjjj... mi !!
Prikaži sve komentare (178)