akoo cemo posteno covjek je u pravu,penzionerka kojoj moja mama pomaze kao tesko zivi digla kredit i kupila plazmu od 1 500 km,drugi primjer,odem u autopraonicu gledam onog momka sto pere za malu platu a on izvadi mobitel od 1000km,ne voolim sda niti ovog fadila ali ovo je vise zezancija na njegov racun nego stvarno stanje stvari,usput svi ti sto prave zezanciju vise na internetu
To sto si ti naveo su sasvim obicne i normalne stvari u danasnje vrijeme... Sta mi to ne trebamo da kupujemo televizore, telefone itd??? I odakle nekome pravo da komentarise sta ja kupujem? Jel mi to trebamo da zivimo onako kako nam Fail&Co kazu? Sta ti je osvijesti se malo jer Fadil&Co su upravo napravili ovu situaciju i sad se nasli pametni i da seru o tome na sta trebamo trositi!!! Kontam ja da RAJA vani radi da bi imali dobar auto i blabla bla ali oni imaju opciju da rade a mi nemamo.
@vjecnokonačište da je pravde , penzionerka bi si trebala moci priustiti i tv i mobitel i plus makar jednom godisnje da ode negdje odmor. Tvoj kolega radi za male pare , radi zato sto mora za te pare. Da je pravde , trebao bi imati toliku platu da si kao penzionerka moze priustiti i telefon i tv a vala da i on nekad ode na odmor ko normalan covjek .
Prikaži sve komentare (353)