Kakvi bolesnici odrastaju unutar zidova svojih kuca, manijaci,koji perverzije razne cine u skolama,sto je strasno, a ne zelim da mislim sta rade kad nisu pod nadzorom. Strah me je gdje ce moje djete odrastati za par godina,i da li cu ga morati obrazovati kod kuce. Nadam se da ce odgovorni izaci na svjetlo dana, da znamo kakvi su to trinaestogodisnji homoseksualci,sadisti,psihopate i sociopate, "djecaci i djevojcice."
Mislim da se vec trebas bojati za svoje dijete, ali ti ocigledno nisi svjestan toga jer spadas u kategoriju onih koje prozivas. Ako svom djetetu vec sada "brusis" mozak terminom koji ti upotrebljavas ovdje "trinaestogodisnji homoseksualci", onda vec imas u kuci maloljetnog homofoba. Tanka je linija izmedju homofoba i sadiste, psihopate i sociopate. Takvi na kraju izrastu u "borce za svoje", mrze drugo i drugacije, u ratnim uslovima cini zlocine. Zasto taj termin na ovaj clanak, eto pojasni nam?
@almir.damir pa ja ne znam kako ti zoves opcenje muskarca sa drugim muskarcem,jer je navedeno da je djecak seksualno zlostavljan od strane vrsnjaka. Ako su u pitanju djevojcice,tim gore. Ja svoje djete,naprotiv, cu uciti da ne mrzi ljude ali da ne odobrava slicna djela i da ne bude zlostavljac,pa ni homofob.
Prikaži sve komentare (104)