Ne bih se baš složio sa vama gospođo Senada. Ako kojim slučajem čitate komentare, vidjećete da velika većina ima probleme sa naplatom ili je suma koji vi isplaćujete i više nego mizerna za popravak vozila ili u većini slučajeva proglasite 100% štetu, gdje ustavri plaćate manje nego što bi trebali. Ne poričem da možda ima i namještenih (a gdje u svijetu ih nema), a to je stvar agenata ili možda policije, ali nemojte da radi nekolicine nepoštenih, sve trpate u jedan koš. Isto tako mislim da sve osiguravajuće kuće u BiH nepošteno i krajnje bezobrazno naplaćuju kasko osiguranje 100%, a kada se desi slučaj te klijente obeštećuju sa minus godine auta pa to iznosi recimo 50% ako je vozilo staro 5 godina (-10% za svaku godinu), mada su naplatili 100%. E to je gospodo direktori osiguravajućih kuća PREVARA!
Mislim da ti nije poznat način na koji se dolazi do tarife, do tih 100% kako ih zoveš se doślo kroz prosjek starosti vozila, tako da stopa samo malo oscilira između prvih godina i kasnijih godina starosti vozila, umješto velikih razlika. Uostalom, rijetko ko i kupuje kasko poslije 5 godina, a postoje društva koja kao osnovicu uzimaju dogovorenu vrijednost, a ne novonabavnu.
I više nego poznato HomerS. Ja i nisam rekao da netko uzima preko 5 god. nego sam samo uzeo primjer od 5 god. (velika razlika). A što se tiče dogovorene vrijednosti kao osnovice, pa sama franšiza vlasnika sa udjelom od dogovorenih procenata itd , to sigurno stoji ali stoji činjenica da osiguranje se ne drži tog dogovora i zato dolazi do nezadovoljstva vaših mušterija, gdje mnogi uzimaju ponuđenu svotu, jer ih mrzi ići do sudova, za razliku od vas (predpostavljam da radiš za neko osiguranje), kojima je to na kraju krajeva i posao.
Prikaži sve komentare (49)