Prije je moguće ustanovit broj zaposlenih nego postojanje Boga. Radi ovog drugog je izmumljena religija a prvoga politika, Za zapošljavanje samo jedne osobe treba uložiti 50 000 KM, za 10 000 čestitih 500 miliona. I nije to neki novac, hajmo ipak malo socrealističkog optimizma. Al hajmo malo pogledat i okolinu. ZAšto baš u BiH ?? Ima mnogo drugih zemalja. Onda u koju granu ?? Poljoprivreda je subvencionirana, građevinarstvo propalo u svijetu. Industriu uništile stranke na vlasti. U šta onda ?? Turizam ? Hahahahh. PA to je prilično tanko, a pogotovo sa nekim ubistvima vezanim sa samoubistvima što nikako nije domaći obrazac i rastom kriminala na svakom koraku.
Toliko si se isprovaljivao večeras da mi je u tvoje ime neugodno. Ne lupaj bolan. Ne objavlju ništa prije nego dvaput pročitaš.
Za zapošljavanje 50 000 KM je najskromnija cifra koju ekonomisti smatraju OZBILJNOM. JEdini drugi način za bisznisa je da ti razvojna banka federacija dadne 22 mliona KM za NEBODER bez kamate, jer želiš da se razvijaš a ne da zapošljavaš. Što bi ti razvojna to dala ?? Jer si obećao Reisu kojeg je Bakir imenovao 850 000 u kešu. Koliko to NAkrudin Kradončić danas ima zaposlenih, a ko BIVA ON ĆE TEK SAD POSLAT NA NAS CUNAMI ZAPOŠLAVANJA, samo hajmo malo optimizma ! I da se nikako ne osvrćemo unzad jer su ONDA BILI SVI ZAPOSLENI ! Kome je muka od ovoga i treba da mu je !
Prikaži sve komentare (508)