Majka mi je primarius, jako cijenjen doktor i specijalista. Uslovi za rad 0, pacijenata dnevno preko 60 nenarucenih. Ulaze i divljaju kako hoce, prijete , lazu i petljaju. Plata mizernih 1800-2000km. Ipak zadnja nada prije onog svijeta je ljekar. Nisu dzaba trunuli 10 godina za knjigom i bili na 100 praksi da bi jedan pakas dosao i rekao treba protiv ljekara strajkovati. Treba vas sve poslati u neku stvar kad zatrszite ljekove, pregled, bolovanje i spricr i tramale za svoje potrebe. Svi ljekqri nisu lopovi i ima ih jako postenih koji zasluzuju vise no ijefan popisani politicar. Jedna plats u bh telekomu se ne moze ravnati sa ljekarom. Naravno u nasoj drzavi moze. Pitanje je kad nestane ljekara u drzavi na koga ce se covjek izivljavati onda? Kad je covjek bolestan ima samo jednu zelju.. Tsko da ne prdite u prazno!
...sve stoji, takođe, vjerujem da i tvoja majka zna koliko je, u njenom radnom okruženju, najobičnijih ublehaša, verziranih zabušanata i stručnjaka "na riječima". kad se pojavi tzv. "kompliciran slučaj", svi ti šupljolozi nestanu ko laste u jesen, jelda?
Naravno to sve stoji i dam sam bio svjedok toga kada mi je sestra zavrsila na akutnoj i pored poznastva i stela neki veze sa vezom nemaju sta rade sli oprt kazem ljeksr treba biti cijenjen kako god. Pogotovo kod nas jer imam osjecsj otici kod ljekqrw danas je kao napiti se vode. Jel iz ciste dosade ili zbog stvarne bolest zna sam pojedinsc koji se uputi ustanovi.
Prikaži sve komentare (116)