Zelite da se ne zvizdi "nasoj himnoj" a prozivate nas bosanskim katolicima... Aj sada razmislite malo! Zove li se ova drzava Bosna ili Bosna i Hercegovina? Znaci da je sasvim logicno da smo mi u Sirokome Brijegu Hercegovacki katolici a po nacionalnosti Hrvati...Kada se to prizna od strane svih bosnjaka onda mogu dobiti respekt od nas hrvata iz hercegovine pa necemo zvizdat od bosnjaka prozvana "nasa himna", a svaki narod zna u nazivu njegove nacionalnosti koja je njegova himna... Naravno svaciju himnu treba postovat al razmislite malo o zvizdanju! Je li to zvizdanje iz mrznje ili iz protesta .. Prilicno sam siguran da je ovo drugo..
Martixx ti zivis u Bosni i Hercegovini i himna je jedna ne dijeli se na Bosansku ili Hercegovacku vec je himna Bosne i Hercegovine a ti jesi BosanskoHercegovacki katolik a ne Hrvat,Hrvati su u Hrvatskoj Hrvatski katolici samo razdvoji vjeru od nacije
nijetebriga Moja himna ima tekst. Ovdje izvlacim Siroki iz konteksta zato govorim Hercegovacki umjesto Herceg-bosanski Katolik.. U Sirokom zivi 100%Hrvatsko i 100%katolicko stanovnistvo tako da mogu sa pravom reci da sam Hrvat i Katolik.. Ne vidim u cemu je problem..
Prikaži sve komentare (81)