Ovako Hrvati igraju godinama, i Irci i jos dosta ekipa.Ne umiru u ljepoti a tu su gore.Nadam se da je ova tekma sablon kako treba igrati, pozada jako, ne primitiako do 70 zabijes dobro i jest, ne zabijes uvesti jos jednog napadaca i naprijed.Nema puno filozofije.
Mi moramo uvijek pocinjati sa 4-5-1 koja lako moze biti 4-2-3-1 ili 4-3-3. I ne mora to biti nikakva tajna. U ovoj formaciji imamo i sirinu i po potrebi dubinu. Najveca nam je slabost povratna trka, a u ovoj formaciji najmanje se osjeca. Bokovi su duplirani. Ono sto nas moze podici na veci nivo je UIGRAVANJE DO AUTOMATIZMA do koji bi protvnik tesko pratio, KRATKI PAS, TACAN PAS I STO BRZI PROTOK LOPTE.
@Kenny Chesney Pobjedi se ne gleda u zube. Hrvati igraju kao sto smo mi sinoc zadnjih 5 godina i svi ih svrstavaju u vrh evropskog fudbala.. Moras da znas da se samo rezultat pamti, a je li neko razvalio nekoga...to niko ne pamti.Pa nismo Brazil i da nadigramo i pobjedimo.To macku o rep lafe.. Ovaj fudbal koji se igra danas u Evropi je cisti fizicki rad, bez ljepote....
Prikaži sve komentare (90)