I na kraju zaista ne razumijem sta ovi ljudi ocekuju, da im opstina posalje i bejbisitere da im cuvaju djecu, a po mogucnosti nacelnika. Pametnije im je da se posvete odgoju djece i da ih nauce da divljanjem mogu samo sebi nauditi.
Koja si ti glupaca/glupan sa si vec! kozo glupa kad komentaries nesto informisi se prvo! Dijete je poginulo jer je na njega pala precka gola na igralistu koje je nedavno renovirano od strane opcine, za koju su do ovog dogadjaja se predstavljali zaduzenim i na odrzavanju i osiguranju a sada kad je jedno dijete stradalo od strane onoga sto su oni montirali peru ruke od toga i ne zele snositi krivicu. Dijete nije divljalo nego se igralo kao sva normalna djeca ili je za tvoj pojam prihvatljivije da sjedi u kuci i bulji u tv ili racunar?
Prvo kada sam govorila o klosariji ti si upravo. eklatantan primjer takvih, a kada si ti govorio o seljadiji, ocigledno si mislio na sebe, al' otom potom. I hajde me ti informisi sta se desilo. Dijete je prolazilo igralistem, i odjednom se go sam od sebe prevrnuo na sebe? Nisam ni rekla da je djecak koji je poginuo divljao, ali njegovi drugovi vjerovatno jesu i tako su i oborili go. I Bgt budi makar sekundu objektivan sam sebi priznaj da ti drzava nije kriva za sve u zivotu. Drustvo je to koje cini drzavu. Niko nece tudju djecu odgajati do roditelja samih i nikakve kazne nece tu pomoci i svako ko odluci da ima dijete valjda je svjestan da to dijete treba i odgojiti. Moja poenta je da je tragedija ovo sto se desilo ovom djetetu i ne daj Boze nikom da se ponovi, ali ovaj tekst je van pameti. Da li ce ovo udruzenje roditelja maloljetne djece preuzetti odgovornost za postupke svoje djece? Za redovno bodenje nozevimo, tuce, huliganstvo, maksimalnu nekulturu na javnim mjestim itd.?
Prikaži sve komentare (59)