Kmer jarane pusti izmišljanje bogove i savjeta,ja ti govorim o Gospodaru nebesa i Zemlje i svih ljudi i džina,bez čije dozvole ne opasne ni suhi list sa grane, mani se Darvina i crteža u katakombama.
Sivie,glup si,niko ne negira da je neka visa svijest stvorila planetu zemlju i zivot na njoj,ali ono o cemu nas uce Biblija i Kuran nema veze sa cinjenicnim stanjem,jer zivot na zemlji,a i sama planeta postoje vec nekoliko stotina miliona godina na zemlji,a vi ste ubjedjeni da je samo ono sto se izucava u zadnjih 2000,sto je nista u odnosu na period koliko je covjek prisutan na zemlji,jedino i tacno. ZAsto svi PAganski Bogovi Sunca slave rodjendane 25.12 u godioni,ama bas svi,njih stotine,sto je kanije preneseno i na ISusa,zasto su svi rodjeni od Djevice,imali svi 12 ucenika,svi uskrsnuli,svi lijecili bolesne,i Mitra,i Oziris,i Dionis,i Bodisatva,i Krisna i milion njih? ZAsto sto svi prestavljaju fikciju simbolickog rodjenja Sunca,jer 25.12 dan pocinje da se duzi,Sunce se radja (Isus se radja),i taj astronomski fenomen predstavlja nagovjestaj proljeca,sto je za drevne narode predstavljalo spas.
Astronome, s dužnim poštovanjem vam porubijem da ta sila ima ime i zove se BOG(Allah),i niko ne zna koliko je Svemir star osim Njega,koji sve stvorio,a to sto nam je uputu poslao po jednome od nas,je opet mudrost Njega, Uzvišenog,ti nisi glup samo neupućen.Pozdrav
Prikaži sve komentare (84)