Mnogi veoma dobro žive i primaju dobre plate na račun žrtava 92-95, i podsjećanja na njih... Ti isti svakodnevno "podsjećaju" na nešto, i tako konstantno povećavaju tenzije kod normalnih ljudi
traže i srbi...1670 nestalih! Ali preko institucija koje ih ignorišu....a ne svakodnevno preko bošnjačkih medija bombarduju i uznemiruju narod! Obavezno se tu svaki put doda kao fol neki genocid, kao fol neke bijele trake, i kao fol neka srpska agresija itd... Institucije koje su formirane zbog toga, trebaju da rade svoj posao, a sve ostalo je politika!
Ja da znam da se desio neki zločin nad bošnjacim, sigurno bi i prijavio...ali bošnjaci su ti koji to sakrivaju, i koji još uvjek misle da su oni jedine žrtve zadnjeg rata...Kada bi vi otkrili tomašicu i ostala vaša stratišta da nisu srbi rekli da se desilo to i to tu i ti??? NIkad! A vi petljate, šutite, prebacujet kosti sarajevskih srba i sarajeva za visoko. Tamo im se gubi svaki trag...To je monstruozno! amor mašović je monstrum!!! Kada trebaju bageri da otkopavaju srpske kosti, obavezno nestane benzina, nema sredstava itd...Dakle opstrukcija na svakom koraku!
Prikaži sve komentare (40)