Okey za Musu, neka se momak odmori. Ali kako je Savez dozvolio sebi da reprezentacija na EP ide bez tri najbolja igrača? To nikako ne mogu razumjeti. Morali su se više potruditi pa da bar dvojica od trojice idu i da to na nešto liči. Ova, po meni, sramota je prošla poprilično tiho i bez kritika s bilo koje strane, osim ovako ponekog komentara...
Nurkić se oporavlja od operacije, za Mirzu se mora Phoenixu uplatiti 3 milona $ kao osiguranje od povrede (kojih naravno nemamo), a Nihad je promijenio državljanstvo. evo da ti radiš u savezu šta bi majke ti uradio?
Za Nurkića nisam siguran da se nije oporavio, znamo da je i ranije imao problema sa ljudima u Savezu. Taj novac za Mirzu se morao naći, alarmirati državu, jake privrednike. Što se Đedovića tiče s tim momkom se trebalo ranije razgovarati i ne dopustiti tu situaciju. Da su mu ponudili neke stvari ovdje, kao sad malom Musi stan što daju, vjerujem da ne bi ni došlo do te situacije. Najlakše je neke izgovore naći, ali teško se može opravdati da tri najbolja ne idu na prvenstvo.
Prikaži sve komentare (68)