SMRT GEJEVIMA I TRANSVESTITIMA....kako nesto sto nije prirodno hoce da nam nabiju na nos kao da je to uredu...TO NIJE UREDU! Otvoreno svi protiv ovog zla...nikad na Balkanu da se razvije ova bolesna ideja..ovo ne smije zaziviti u glavama naseg naroda..koji jeste mozda zatucan ratnim desavanjima, ali ne smije pasti pod uticaj ove sekte! NIKAD NECE SETATI! BJEZITE U SAD I EU KOJI VAS PODRZAVAJU..NASA DJECA NECE BITI PEDERI I TRANSVESTITI! SAMO OSTRO, SAMO JAKO PROTIV OVAKVIH SEKTI!
Sta ti znaci rijec "prirodno".. Kompjuter nije prirodan Zgrada nije prirodna Auta nisu prirodna Mobitel nije prirodan Oblacenje odjece je neprirodno Tetoviranje je neprirodno Ali ne vidim da pravis dramu oko tih stvari neprirodnih..
Nemoj me ti objasnjavati neke stvari pedercino takve bolesti nikad necemo prihvatiti u nasem drustvu...sve se moze razumiti ali incest,pederluk,transformisanje u druge osobe ...to nikad nece proci..govna pogana...mogao bi vas tuci i dan i noc koliko vas mrzim, a i 90% ostali ljudi isto se slaze
Prikaži sve komentare (248)