Bakira mrzi najvise Scepo i njegovi narkici. Ta ROK ZVIJEZDA koga svi tapsaju po ramenu za koga je: 1) Licnost godine u njegovom avazu Vucic (jedan srbin za sto muslimana) 2) ko god ide u dzamiju i nije za SBB taj je vehabija i potencijalni terorista valjda zato sto on nikada u dzamiju nije krocio cak ni za bajram 3) najnepozeljniji stranci Erdoan i arapi valjda da ne ulazu u BiH bolje da grade Beograd 4) Bakir nakrao po Turskoj za vrijeme rata a on Tornjeve napravio od para koje je donio u vrecici iz rodnog Gusinja 5) poplave dobra sansa za jeftine politicke poene dovozeci dva kombija flasirane vode stradalima i narudzbom kamere da to sve fino zabiljezi 6) Zijad Turkovic veliki kriminalac koji mora u zatvor (zbog cega to treba zanimati jednog politicara sem ako nisu u istim vodama pa bi mu ovaj mogao napravit problem 7) glavni poslovni partner Naser Keljmendi inace poznati biznismen
Istorijske odluke za BiH a ponovo iste stranke napuštaju sjednice po principu "ja sam slučajni prolaznik" i "ovo nije moj rat". Skontajte se drugovi i drugarice jestel pošli ili došli? Laprdanju je došao kraj. Imali ste mandat da se pokažete.
Interesantno je kako ovi SDA spameri, godinama već samo znaju lajati protiv drugih...i to sa spiskom jbt...što ne napravite ovako lijepo spisak dobrih stvari šta je vaša SDA uradila za narod ???? Čime nas je unaprijedila??? Da se razumijemo, svi su ista govna...i jedni i drugi i treći i dvanaesti...ali SDA jedino i samo poznaje lajanje protiv drugih, dok se njihovi džepovi pune i vile niču kao gljive poslije kiše. Dajte mi neke stvari nabrojte koje je SDA uradila za dobrobit naroda ????
Prikaži sve komentare (79)