Da nije bilo Tita,i zasjedanja ZAvnobiha,Cetnici i Ustase bi Bosnu podijelili jos tokom,i nakon 2 svjetskog rata. Da nije bilo Ustava iz 1974,i da nismo kao Muslimani dobili pravo na naciju,nebi kasnije imali osnove da kriminalna SDA,napravi falsifijkat istorije,i da termin Bosnjaci pripise samo muslimanima,cime su aktovno ucestvovali u konacmoj podjeli Bih na 3 dijela,izmedju Sreba,Bosnjaka i Hrvata. Tito se borio za Bosansko Hercegovacku naciju,a vi velicajte onoga ko vam je obezbijedio cak 23% Bosnje.
Procitaj odluke zavnobiha pa onda pricaj...tu smo podijeljeni na ova tri naroda...kakva bih nacija,na zavnobihu je niko nije ni pomeno...
Prije zasjedanja ZAvnobiha su vec 3 nacije bile "odredjene",istorijski( da ne objasnjavam sada zasto i kako),a Tito je Zvobihom,oduzeo pravo svima,da je svojata,da je dijeli,nego je kazano,da Bosnja,nije ni Srpska,ni Hrvatska,ni Muslimanska,nego i Srpska i Hrvatska i Muslimanska. DA ne govorim o vojnoj zasluzi Partizana(svih 7 ofanzova je Tito vodio u Bih),da je Cetnici u Ustase ne podijele jos u ratu.
Prikaži sve komentare (179)