Deder daj ti to nasem Baketu, Covketu, Referendumu i ostaloj bagri. Eno izlizo se onaj audi, a ona vila skoro pa se zlato izlilo od ove sparine.
Ili neka da MMF-u, pa neka Novalić i Cvijanović imaju gdje zadužiti narod. Možda će otkupiti grčke dugove, tamo ima dobrih žena, a arapi su slatkohrani.
Ima dosta Arapa ( kao i svugdje u svijetu) da dijeli, jer tako vjera nalaže... Najviše je to onih koji tajno dijele... Al mediji dođu u 99% slučajeva da prenose neke kretene koji troše milione na nekakve gluposti i onda zbog tih pojedinaca u nas Bošnjo pljuje po cijelim nacijama, kao loši su muslimani , ovako ili onako... Koja samo plitkost... odkud se vjera može ravnati na osnovu nekakvih vladara... Ako bi neko gledo po vladarima i nekim vlastima kakvi su muslimani u BiH, onda bi rekli džehennem nam ne gini... Al hvala Bogu pa će svaki čovjek pojedinačno odgovarati i primjera radi što sin može biti dobar vjernik ako mu je babo nevjernik i obrnuto. Tako da mi ne možemo da sudimo na osnovu pojedinih ni u čemu Pogledajte kod nas kad malo fukara zaima, pa to nekakve vile, vikendice, auta od 50,100,200 hiljada, 6 stanova, ljetovanje na kraj svijeta... da imaju ko Arapi para, zgrade bi svoje mjesto vila pravili... I onda mi Arapima držimo predavanje kao da bi u nas bolje se ponašali
Prikaži sve komentare (75)