@kuranzlo gledam sta pises i ne mogu da vjerujem. Jadna ona majka koja te rodila takvog iskompleksiranog insansa. Da ti kazem samo da je Islam vjera koja se danas najbrze siri i nije ni cudo da se predvidja ako se nastavi u ovakvom tempu do 2070 da ce Europa biti vecinsko muslimanska regija. Pripazi sta pises mozda ce i tvoji unuci biti novi muslimani a ti tako iskompleksiran pises o vjeri koja od svih danasnjih najvise poziva na mir.
Ma kakva crna atomska, to je za necivilizovane ljude koji ne znaju dijalogom rijesavati problema pa udri po civilima ko sto su barbari cetnici uradili po Srebrenici, Visegradu, Prijedoru, Kljucu.... a kad cuju tekbir iz daljin od Armije RBIH krv u venama im se zaledi. Da se vratim, islamizacija Europe se nece desiti putem oruzja vec jednostavno, imigracijama koje se ne mogu kontrolisati ;)
@Prozajebant a sta je sa Turskom populacijom, ljudi se razmnozavaju ko Kinezi, sad odi u Njemacku gdje se god okrenes Turcin. ;) @chucknoris to ona taktika kako ste ubijali Bosnjake civile?
Prikaži sve komentare (151)